FAQ – A leggyakrabban feltett kérdések

A gyerek kerékpáros tanpályát leggyakrabban az iskolák, óvodák, települések, önkormányzati hivatalok, rendőrség, alapítványok valamint közútfenntartók rendelik meg.

A terméket weboldalon megtalálható “RENDELJE MEG”űrlap kitöltésével és továbbításával lehet megrendelni. Rendelést felveszünk e-mail útján és telefonon is, itt lengyel, angol, német, cseh és szlovák nyelven lehet rendelni.

Az e-mailen eljuttatott megrendelésnek az alábbiakat kell tartalmaznia:
– A terméket megrendelő adatait,
– A számla kiállításához szükséges adatokat,
– Címet, amelyre a gyártó eljuttatja a megrendelt terméket,
– A terméket megrendelő e-mail címét és telefonszámát,
– A megrendelt termék megnevezését és ha van, akkor a cikkszámát

Az eladó a megrendelés felvételét válasz e-mailben, az űrlap aláírásával igazolja vissza.

A megrendelést a gyártó 7 – 35 munkanap alatt teljesíti.

A jelenlegi akciónk ideje alatt a kiszállítás ingyenes.

A termék megrendelését követően a fizetés átutalás útján történik, ennek alapja az e-mailben elküldött pro forma számla.. A végleges számlát e-mailen keresztül kapja meg a megrendelő a pro forma számla kifizetése után. Kivételes esetekben más fizetési mód is lehetséges. Ilyen esetben kérjük, e-mailben írják meg kérésüket.

A kerékpáros tanpályát a méretétől függően két személy 30 – 90 perc alatt összerakhatja. Nem egyszer előfordult már, hogy a tanpályát az iskolában maguk a diákok rakták össze, akiknek erre mindössze tízegynéhány percre volt szükségük. A tanpálya egyes elemei nem nehezek, egy személy is elboldogul vele.
A tanpálya összerakásához nincs szükség tanfolyamra, elegendő hozzá a mellékeltösszeszerelési útmutató. A jelzőlámpák üzembe helyezése is egyszerű, ahhoz is mellékelünk útmutatót.
Az adott tanpálya egyes elemeiből szükség esetén más (méretű) projektet is meg lehet valósítani

A tanpálya telejs mértékben biztonságos, rendelkezik CE tanúsítvánnyal. Hasonlóan a valódi utakhoz, a pályán gyakorlóknak bukósisakot kell viselniük és be kell tartaniuk a biztonságos közlekedésre vonatkozó szabályokat

A jelzőlámpák bekötése egyszerű. A weblapon részletes útmutató található.

A kerékpáros tanpályát épületen belül és kívül is lehet üzemeltetni, gyakorlatilag bármely sima felületen (tornateremben, focipályán, parkolóban, tereken).

Az esőnek nincs befolyása a pálya működésére,azonban esőben és erős szélben nem ajánlott a pálya használata. Erős szélben javasoljuk a jelzőtáblák és a lámpák elpakkolását.

A jelzőlámpákban biztonságosan üzemelő, 12V-os zselés akkumulátorok találhatók. Az akkumulátorokat szokványos dugaszoló aljzatokon keresztül lehet feltölteni, ezt szintén mellékeljük. A jelzőlámpák teljes feltöltése kb. 10 órát vesz igénybe. A feltöltött jelzőlámpák 20 órán keresztül üzemképesek.

A tanpályát a mellékelt használati utasítás segít felállítani. Ez a weboldalon elérhető minden ország nyelvén, ahová importáljuk a tanpályát. (Jelenleg 16 nyelven hozzáférhető).

A tanpályát közúton szállítjuk el a megrendelőnek (leggyakrabban mikróbusszal), raklapra helyezve. A lerakodás mindössze néhány percet vesz igénybe. A raklapot ki lehet nyitni és az egyes alkatrészeket el lehet vinni a rendeltetési helyére. A tanpálya összecsomagolva mindössze 2 m2-es területet foglal el.

Igen, ugyanazt a tanpályát különböző helyszíneken és rendezvényeken, kültéren és beltéren is lehet használni.

A tanpályát nagyon ritkán éri üzemzavar. Az eddig eladott több mint 1000 példányból csupán néhány esetben jeleztek jelzőlámpa-üzemzavart, ezeket vagy azonnal megjavítottuk, vagy kicseréltünk. A tanpálya minden része nagyon tartós és üzembiztos. A gyártó minden egyes darabra jótállást vállal és szükség esetén minden elemet ki lehet cserélni.

A termékek megfelelnek az érvényes általános biztonsági előírásoknak.
A mini jelzőtáblák műanyagból és PVC-ből készülnek. A mini közúti jelek alapjai vagy műanyagok vagy fémek.
A jelzőlámpák fémből és műanyagból készülnek. LED-es megvilágításúak.
A kis szőnyegek gumiból vannak.
A kerékpáros akadálypálya szárított fából készült, melyet aztán rétegesen összeragasztottak és favédő burkolattal vontak be.

Close Menu